Skip to content

Aanmelden

Aanmelden voor het selectie-traject Classic Young Master? Laat dan je gegevens achter om instructies per mail te ontvangen.

Aanmelden?

Vul het formulier hieronder in

Hoe het werkt

01 Aanmelden

Een bijzonder goed presterende jonge musicus, jij dus, krijgt de mogelijkheid mee te doen aan een ‘proefspel’ voor een commissie van vakmusici. Je kunt bij de selectie komen door een digitale (beeld/geluid-) opname van door jou uitgevoerd repertoire in te sturen. Maximaal zestien jonge talenten worden uitgekozen voor het proefspel.

 

02 Live Auditie

Het proefspel is een optreden van ongeveer tien minuten voor de vak commissie. Daarna vindt er een individueel gesprek plaats waarin jij je motivatie kunt toelichten, vragen mag stellen en advies krijgt. Dit advies krijg je schriftelijk. De beoordeling is in handen van onafhankelijke topmusici, die per editie maximaal acht kandidaten selecteren voor het tweejarig begeleidingsprogramma.

 

03 CYM Talent

Ben je uitgekozen, dan krijg je het tweejarig programma bestaande uit workshops, masterclasses en individuele begeleiding. Bovendien regelen we interessante concertmogelijkheden op mooie locaties in Nederland. Maak gebruik van die uitdaging, pak je kans!

Voorzitter

Michiel Lampe aan het woord

CYM is er voor jou! Als voorzitter nodig ik je van harte uit om je bij ons aan te melden. Samen met de vele talenten die jou voorgingen staan we te popelen om je te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van je talent. Op deze website vind je al veel informatie over het begeleidingstraject en activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Het selectietraject doorlopen is al een mooie ervaring. Aarzel niet en doe mee!

Zie jij jezelf ook als talent?