Skip to content
Ingenhousz Breda
13 apr 19:00
- 13 apr 21:00

Julian en Rangel speelden tijdens Fundraising Grote Broer en Grote Zus

13
apr
/ 13 apr
Fundraising diner voor Grote Broer Grote Zus een groot succes!
 Goede, verrassende muziek, lekker eten, een fijn gezelschap en een mooi eindbedrag voor Grote Broer Grote Zus. Dankjewel! Mede door uw aanwezigheid kijken we samen een week later terug op een fantastische avond waar we echt het verschil hebben kunnen maken voor onze Bredase jongeren. 


Grote Broer Grote Zus (GB-GZ) is een organisatie die zich inzet voor Bredase jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een belangrijke activiteit van GB-GZ is dat zij dagelijks in de Bredase wijken te vinden is om jongeren te helpen. Op dit moment zijn er 3 locaties binnen Breda. Alleen al in de Haagse Beemden geven de grote broers en zussen “een thuis” aan 80 jongeren in de leeftijd van 10-21 jaar.

Om meer Bredase jongeren een goede start te kunnen geven voor hun toekomst hebben wij op 13 april een fundraising diner georganiseerd i.s.m. Ingenhousz Breda en Classic Young Masters Breda.

Het doel was om geld in te zamelen om GB-GZ voor minimaal 3 jaar te begeleiden naar hun “stip op de horizon”. En dat is gelukt. We hebben in totaal ruim tienduizend euro bij elkaar gebracht!

Dat geld gaan we de komende 3 jaar gebruiken om:
 ·         Nieuwe materialen aan te schaffen voor sport, muziek en onderwijs.
·         Jongeren een begeleidingstraject aan te bieden op het gebied van stage.
·         De organisatie te helpen met hun financiële doelstellingen.

Samen met Grote Broer Grote Zus gaan we bepalen welke activiteiten worden opgestart en welke middelen worden ingezet. Hiervan houden we u uiteraard op de hoogte. Na de zomer zullen we een update met u delen. 

Via deze weg willen u graag nogmaals bedanken voor uw inzet om dit mooie bedrag bij elkaar te brengen! Wilt u ook nog even nagenieten? Bekijk hieronder de aftermovie van het fundraising diner. 

Vriendelijke groeten, 

Rotary Breda Mastbos

Bekijk ook deze events

39Hours Project

11
mei
/ 12 mei
Concerten

Schrikkelconcert

29
feb
/ 29 feb

Wil jij je ook inzetten voor de ontwikkeling van de Classic Young Masters?

Wordt partner

Doe een bijdrage