Skip to content
Podium Bloos Breda
18 jan 20:00
- 18 jan 22:00

NIEUWJAARSCONCERT Classic Young Masters & Marinierskapel

18
jan
/ 18 jan

Begin het jaar goed met het nieuwjaarsconcert van Classic Young Masters en het Marinierskapel der Koninklijke Marine. In een unieke mix van veelbelovende jonge talenten en gelauwerde professionele muzikanten word je als luisteraar meegenomen in bekende én onbekende(re) klassieke muziekstukken.

Diner arrangement Nieuwjaarsconcert Classic Young Masters & Marinierskapel in Podium Bloos i.s.m. restaurant de Veestallen

Hoe fijn is het om voorafgaand aan een fantastisch concert ook nog geweldig te eten. 

Restaurant de Veestallen, Podium Bloos en Classic Young Masters hebben de handen ineengeslagen om van deze bijzondere avond een topavond te maken. 

Voor slechts € 49,95 krijgt u een 3- gangen menu (inclusief 2 amuses) en een glas bubbels vooraf om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden! Om direct te reserveren kunt u klikken op deze link

U bent van harte welkom vanaf 17:00 uur of 17:3 uur. Om 18:00 uur start het diner en om uiterlijk 19:45 is het diner afgelopen en kunt u rustig richting Podium Bloos voor het concert. 

Restaurant de Veestallen heeft sinds de overname van de huidige eigenaar veel lovende recensies mogen ontvangen. BN de Stem  beoordeelde dit restaurant met een 8.4!

Dus zeker de moeite waard om hier eens te gaan eten om u voor te bereiden op muzikale verrassingen en hoogstandjes van de Marinierskapel en de jonge talenten van Classic Young Masters.   

Het adres van De Veestallen is Speelhuislaan 150 te Breda. Voor meer informatie klikt u hier voor de website.

Podium Bloos is gevestigd aan de Speelhuislaan 153. Klik hier voor een sfeerimpressie van Bloos. 

Bekijk ook deze events

Concerten

Schrikkelconcert

29
feb
/ 29 feb

NIEUWJAARSCONCERT Classic Young Masters & Marinierskapel

18
jan
/ 18 jan

Wil jij je ook inzetten voor de ontwikkeling van de Classic Young Masters?

Wordt partner

Doe een bijdrage