Skip to content
Sociëteit aan de Maas Rotterdam
29 feb 20:00
- 29 feb 22:00

Schrikkelconcert

29
feb
/ 29 feb

Maak van uw extra dag een muzikale beleving

In 2024 hebben we allemaal een dag extra te besteden, namelijk op 29 februari. Classic Young Masters nodigt u en uw relaties uit om de extra ruimte in uw agenda verrassend in te vullen. In stijl met de vele schrikkeldag tradities beloven onze talenten u een ongewone avond. Op het programma staan culinaire verleidingen, een gedurfde benadering van klassieke muziek en de kans om kennis te maken met veelbelovende musici. Een kijkje in de keuken, een ander zelfbeeld en een blik op de toekomst van klassieke muziek. Zo’n uitdaging is niet voor iedereen weggelegd. Classic Young Masters biedt u graag deze exclusieve kans.

Programma

17.30 – 18.00 uur:  

Ontvangst en ontdekken van tafelschikking

18.00 – 19.45 uur:   

Diner met causerie door Richard de Hoop* die u inleidt in de psychologie van een orkest en u aanwijzingen geeft om uw eigen rol daarin te herkennen

*) Kijken op www.richarddehoop.nl mag best; Richard blijft toch verrassen.

20.00 – 21.30 uur: 

Concert, als een snelle tijdreis door enkele eeuwen muziek, uitgevoerd door jonge musici met een glansrijke toekomst. Door uw enthousiasme en steun zullen deze talenten de komende schrikkeldagen en veel vaker schitteren op internationale podia. klik hier voor het programma

21.30 – 23.00 uur: 

Samen het glas heffen op een avond vol ontdekking en talent!  Vanzelfsprekend wordt de borrel muzikaal omlijst met verrassende cross-overs tussen klassieke en eigentijdse muziek.    

Locatie:

Sociëteitsgebouw van de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging ‘De Maas’, Veerdam 1, 3016 DD Rotterdam.          

En, omdat het nu eenmaal schrikkeldag is en de traditie erom vraagt stellen Classic Young Masters en de talenten ú na afloop van het geboden concert de vraag: Blijft u ook na deze muzikale beleving betrokken bij CYM?

Arrangementen

Bent u ook zo enthousiast geworden boek dan snel uw ticket. Voor slechts € 250,00 beleeft u deze bijzondere avond op deze bijzondere locatie.

Er zijn ook enkele tafels voor 10 personen beschikbaar. Als u uw zakelijke relaties een keer wil verrassen dan is dat ook zeker mogelijk De kosten voor een tafel bedragen € 2.500, – voor het gehele schrikkelarrangement!

Er zijn natuurlijk ook nog andere sponsormogelijkheden waar we u graag over informeren. Op schrikkeldag hoeft u geen schroom te hebben.

Van onschatbare waarde

De buitenkans die CYM u op 29 februari 2024 biedt belooft u een fantastisch rendement. De snelste return on investment beleeft u op de avond zelf. Op de wat langere termijn kunt u de inzichten van Richard de Hoop nog veelvuldig toepassen. Het meest waardevol is echter de investering in muzikaal talent. Die betaalt zich dubbel en dwars uit als deze talenten mede met uw hulp uitgroeien tot professionele musici die u en duizenden andere muziekliefhebbers in vervoering brengen. Daarnaast draagt u ook een steentje bij aan het begeleidingstraject en houden we u desgewenst op de hoogte van de ontwikkelingen van alle talenten.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Jos Schroevers, directeur Classic Young Masters (+31)622203748 of via jos@classicyoungmasters.nl

  

Bekijk ook deze events

39Hours Project

11
mei
/ 12 mei
Concerten

Schrikkelconcert

29
feb
/ 29 feb

Wil jij je ook inzetten voor de ontwikkeling van de Classic Young Masters?

Wordt partner

Doe een bijdrage