Skip to content

Word partner

Vraag uw partnerschap hier aan of bel naar +316 222 037 48

Interesse in een partnerschap?

Vul het formulier hieronder in

Waarom partner worden?

Hoe ondernemend CYM ook is, onze stichting kan niet zonder externe fondsen en steun van vele partijen. De wisselwerking tussen onze inspanningen en de bijdragen van vrienden, sponsors, fondsen en maatschappelijk betrokken ondernemers draagt stevig bij aan de groei van onze muzikale talenten. Op hun beurt bieden zij naast bijzonder luister- en kijkplezier een mooie opbrengst van die investeringen: excellente exposure, bewijsvoering voor maatschappelijke relevantie en ‘last but not least’ een goed gevoel om bij te dragen aan erkenning van jong talent.

Excellente exposure Erkenning jong talent Maat­schappelijke relevantie

Mogelijkheden

Financiële partner

CYM bouwt graag duurzame relaties op met partijen die investeren in muzikaal – veelal klassiek – talent. Daarom zien wij onze sponsoren als partners. Geen twijfel mogelijk: geld is ongelooflijk belangrijk om onze doelen voor de jonge talenten te behalen. We zijn dan ook blij met alle bijdragen die we al mochten ontvangen. Echt enthousiast worden we van betrokkenheid. Partijen die financieel bijdragen aan de groei van ons netwerk, onze reikwijdte vergroten door projecten te steunen, bijzondere optredens mede aan te bieden etc. CYM biedt de ruimte om mee te denken en onderdeel te worden van de CYM-‘family’. Daarover maken we graag afspraken op maat.

Uitvoerende partner

Jonge muzikale talenten een uitdagende, brede kijk bieden op nieuw cultureel aanbod, dat aansluit bij interesses en wensen van nieuw publiek! Hen stimuleren met onbekenden en op onbekend terrein samen te werken. Dat vergt nogal wat. Daarom zoekt CYM aansluiting bij organisaties die zich herkennen in deze uitdaging. Cultuuraanbieders die ook zoeken naar een breder publiek; maatschappelijke organisaties die investeren in zingeving voor hun cliënten; aanbieders van onderwijs die leerlingen en studenten gelijke kansen willen geven…
Met deze uitvoerende partners ontwikkelen we projecten en bouwen zo aan een stevig fundament onder het podium voor onze talenten. Laten we kennismaken!

Anneke Attema

“Mijn ideale concert ziet er als volgt uit: ik krijg heel veel energie van een hele grote zaal met heel veel publiek. Spelen voelt dan als het ‘uitschreeuwen van een boodschap’. Magisch!”.

Nu aanmelden

Deze partners gingen je voor

Draag bij aan talent en word partner