Skip to content

Project

Given Talent Educated Skills

Muzikaal talent alleen is niet genoeg. Je moet veel meer kunnen: met uitstraling op het podium staan, sociaal je plek in kunnen nemen, omgaan met stress die in dit vak op de loer ligt, duidelijk weten wat je wilt en je grenzen aan kunnen en durven geven. Dit zou je persoonlijke effectiviteit kunnen noemen, of performance management dan wel weerbaarheid. Wij noemen het Mentally Fit, omdat als het mentaal goed zit, het lijf ook goed werkt.

Deze interactieve workshop wordt jaarlijks voor de CYM-talenten georganiseerd in nauwe samenwerking met Robert Maaskant en Molenaar & Molenaar. 

Personal Branding

Wie slim is maakt van zijn/haar talent een merk. Dat is niet zomaar een foefje. Je hebt er echt inzicht in identiteit, imago en ‘branding’ voor nodig. Vandaar dat CYM samen met de experts van Gr8 Agency een serie workshops over deze materie aanbiedt. Leren en vooral doen. We gaan ervanuit dat onze talenten met deze kennis en vaardigheden een boost aan hun social media en hun publieksbereik kunnen geven. 

Toegepaste Elektronica

Samen met Dock Zuid en Tinc biedt CYM de talenten een serie workshops aan die hen in staat stelt om alle eigentijdse technische mogelijkheden uit te buiten. Dit gaat verder dan het versterken of de ‘recording’ van hun akoestische instrumenten. Ook het componeren, mixen en streamen is na deze workshops business as usual. 

“Van musicus tot ondernemer” hoe pak je dit aan?

Verwacht een workshop zonder muzikale instrumenten, maar juist vol van instrumenten die de rest van je (professionele) leven van nut gaan zijn. December staat bekend als een feestmaand en met deze op maat afgestemde workshop gaan we daar een speciale bijdrage aan leveren. 

Onderwerpen van de training: 

  • Structuur
  • CRM
  • Sales 

Het doel van deze workshop is om je van de juiste tools te voorzien. Daarna gaan we oefenen met de specifieke technieken die ten grondslag liggen aan bovenstaande onderwerpen. Dit zodat de talenten in staat zijn extra overzicht te bewaren en een succesvol sales-gesprek te voeren

Bekijk ook deze projecten

Project

Paviljoen Ongehoorde Muziek en Design Academy

Project

Sociaal Maatschappelijk Bewust

Draag bij aan talent en word partner