Skip to content

Noelle Drost

Ik ontdekte dat ik met mijn stem het publiek mee kan nemen in een verhaal, hen kan raken door middel van mijn muzikale expressie.
Volg Noelle

Over Noelle

“Ik ben begonnen als pianiste, maar merkte steeds meer dat ik iets miste. Ik ging op zoek en alles wat er ontbrak bij het pianospelen, vond ik in het zingen. Ik ontdekte dat ik met mijn stem het publiek mee kan nemen in een verhaal, hen kan raken door middel van mijn muzikale expressie. Sinds 2017 begon ik dan ook met zanglessen en momenteel studeer ik bij Rita Dams en Noa Frenkel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Als klassiek zangeres vind ik momenteel steeds meer mijn weg: ik zing in verschillende operaproducties, waaronder een productie van de Dutch National Opera Academy. Ik heb een hele grote passie voor de liedkunst, waarmee ik veel concerten geef en masterclasses volg. Buiten het feit dat ik er heel erg van geniet leer ik er ook erg veel. Mooie voorbeelden hiervan zijn het Internationale Liedfestival in Zeist en tijdens Podium Witteman van Elly Ameling. Ook heb ik een speciale voorliefde voor oude muziek. Ik volgde masterclasses bij Philippe Herreweghe en Peter Kooij. Het belangrijkste in muziek voor mij is om mensen mee te nemen naar de wereld van een stuk of componist en ze te laten zien hoe mooi en onvergetelijk dit kan zijn.” 

Geboorte datum

15-08-1999

Instrument(en)

Zangeres

Opleiding

Koninklijk Conservatorium Den Haag

Docent

Rita Dams en Noa Frenkel

Socials

Media

Volg Noelle op social media
 
×

Classic Young Master worden?

×

Boek nu uw tickets voor het Schrikkelconcert hier!