Skip to content

Sunniva Skaug

Ik merk nu dat er nog een hele klim voor mij ligt en ik geniet echt van die uitdaging nu ik mij daar ook volledig aan kan wijden.
Volg Sunniva

Over Sunniva

Na een pittig gymnasium eindexamenjaar ben ik sinds kort eerstejaars studente altviool aan het Conservatorium van Amsterdam. Ik ben dolgelukkig met deze mooie kans, en ik heb al een goede band met mijn docente, Francien Schatborn. Van mijn vorige docente Julia Dinerstein heb ik naast een goede basis ook heel veel speelplezier meegekregen. Ik merk nu dat er nog een hele klim voor mij ligt en ik geniet echt van die uitdaging nu ik mij daar ook volledig aan kan wijden.

Vorig jaar mocht ik dankzij het Prinses Christina Concours het prachtige Lachrymae van Britten spelen in de Laurenskerk met Domestica Rotterdam. Het was het eerste concert dat ik speelde voor publiek sinds de coronapandemie losbarstte. Ook het publiek was heel lang niet meer naar een concertzaal geweest. Van die sfeer hield ik de wens over om in elk optreden iets bijzonders te willen zoeken dat als extra geleider van de muziek mij verbindt aan mijn medemusici en het publiek.”

Geboorte datum

27-05-2003

Instrument(en)

Altviool

Opleiding

Conservatorium van Amsterdam

Docent

Francien Schatborn

Socials

Media

Volg Sunniva op social media
 
×

Classic Young Master worden?